Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Soluții gata pentru HoReCa.

Soluții gata pentru HoReCa.

Purificarea apei pentru direcția HoReCa necesită o atenție specială și o abordare individuală. Realizarea unui proiect de filtrare și tratare a apei pentru HOteluri, REstaurante și CAfenele și planificarea localizării sistemului în sine se realizează încă în faza de proiectare. Acest lucru va permite crearea celui mai eficient și optim sistem de purificare a apei, folosind cel mai potrivit utilaj pentru aceste scopuri.


Filtrele de apă incluse în sistemul integrat de purificare a apei pentru HoReCa pot fi utilizate în scopuri diferite, în dependență de cerințele propuse și calității apei la ieșire.


Probleme pe care le puteți întâlni în cazul în care lipsește sistemul de filtrare:


Impurități mecanice;


Duritatea apei;


Apa dură este numită apa care conține un exces de săruri de duritate - calciu și magneziu;


Turbiditate;


Culoare;


Miros neplăcut (miros de clor);


Conținut ridicat de fier;


Microorganisme patogene (viruși și bacterii).




Soluția pentru problemele enumerate mai sus care sunt frecvent întâlnite - am implementat-o în unul dintre obiectele noastre realizate recent în unul din faimoasele restaurante, prin exemplul căruia am dori să demonstrăm:



  1. Filtrarea mecanică. Prin intermediul acesteia, nisipul, rugină și alte particule solide sunt îndepărtate din apă. Turbiditate, miros neplăcut, culoare - sunt indicatorii care semnalează necesitatea instalării filtrelor mecanice. Filtrarea mecanică este utilizată în scopul alimentării autonome cu apă purificată, în stațiile municipale de tratare a apei, în prepararea apei arteziene și de suprafață pentru nevoi industriale.

  2. O stație cu cărbuni activi care poate absorbi și elimina eficient substanțele nocive sau chiar toxice din apă și drept rezultat obținem o apă cu adevărat pură, care nu are gust, culoare sau miros neplăcut.

  3. Sistem de osmoză inversă. Presiunea instalațiilor sanitare „împinge” apa prin membrana de osmoză inversă. Aceasta nu absoarbe alte substanțe decât molecule de apă și oxigen, prin urmare impuritățile dăunătoare și sărurile de duritate rămân pe suprafața sa și apoi sunt transportate în canalizare (drenaj). Mecanismul osmozei inverse se bazează pe un proces biologic natural - osmoză: prin intermediul acesteia, celulele plantelor, animalelor și oamenilor sunt săturate cu substanțe nutritive (împreună cu apa, care le transportă prin membrana celulară).

  4. Sistemul de dezinfecție cu raze ultraviolete este cea mai fiabilă și sigură metodă de dezinfecție a apei. Proprietățile razelor ultraviolete sunt cunoscute: ucid virușii și bacteriile, de aceea acest sistem este utilizat pe scară largă în toate domeniile de tratare a apei. Avantajele acestei metode sunt că dezinfecția cu raze UV nu presupune utilizarea substanțelor chimice, este sigură pentru oameni, apa nu își schimbă caracteristicile naturale.


Cu o experiență de lucru de peste 10 ani cu numeroși clienți, Casa Apei a dezvoltat mai multe metode unice menite să rezolve problemele comune ale apei poluate în Moldova. Soluția propusă se remarcă nu numai printr-o selecție competentă a utilajului de înaltă calitate, ci și prin faptul că eficacitatea acesteia a fost dovedită prin testarea cu succes de către compania Casa Apei la numeroase obiecte din Moldova.