Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Solutie gata de dedurizarea apei in casa privata sau vila

Solutie gata de dedurizarea apei in casa privata sau vila

Demult ați căutat o soluție pentru a vă proteja utilajele casnice în casa, vila, cabanele de impurități mecanice, călcar, exces de fier sau aveți miros neplăcut de clor sau culoarea străină?


Casa Apei vine cu o soluție gata pentru Dumneavoastră!


În poza de mai sus puteți observa cum ar arată o sistema complexă de filtrare pentru a rezolva problema data în casa Dvs..


  1. Prima treaptă -filtru mecanic cu autocuratare care oprește toate impuritățile mecanice de tip: nisip, rugină, argila, nămol, etc.

  2. A doua treaptă - stație complexă de dedurizare, care contine rășină schimbătoare de ioni ce este utilizată cel mai des pentru dedurizarea și purificarea apei.

  3. A treia treaptă - este stația cu cărbune activ, care cu ajutorul ei va reuși sa absoarba si sa inlature eficient din apa substanțe nocive sau chiar toxice, rezultatul fiind o apa cu adevărat curată, care nu va avea gust culoarea sau miros neplăcut .

  4. A patra treaptă este filtru mecanic de filtrare fină cu cartus mecanic de 5 de microni, cu ajutorul lui, înlăturăm impuritățile mai mari care nu au reușit sa fi stopate anterior.

  5. Ultima treaptă de filtrare este sterilizator cu raze ultraviolet. Sterilizarea cu ultraviolete este cea mai sigura metoda de dezinfectie a apei. Bacteriile, virușii și alte microorganisme sunt distruși în procent de 99,97 %, la trecerea prin fata lampii cu ultraviolete.


Dacă doriți ca în fiecare robinet din locuința sa fie apa de calitate înaltă, instalații sistem complex de filtrare.