Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Blog RSS Feed

29 nov. Apa din Fântână: De ce este important să o filtrăm.
admin2 0 199
Apa din Fântână: De ce este important să o filtrăm.Apa este sursa vieții, dar nu toate sursele de apă sunt la fel de pure precum ne-am dori. Mulți oameni își extrag apa potabilă din fântâni, considerâ..
09 oct. Rugina în Apă - Ce este și cum apare
admin2 0 234
Rugina în Apă - Ce este și cum apareRugina în apă este rezultatul interacțiunii metalelor, în special a fierului cu oxigenul și umiditatea. Aceasta este o reacție de oxidare în care metalul se corodea..
16 aug. Criterii de Selecție pentru Cartușele de Filtrare din Polipropilenă: Asigură-ți Apa Curată și Sănătoasă
admin2 0 248
Filtrarea apei este esențială pentru a ne asigura că consumăm o apă curată și sigură pentru sănătatea noastră și a familiei. Una dintre opțiunile populare pentru filtrarea apei este utilizarea cartușe..
14 aug. Cum ne afectează clorul din apă sănătatea și la ce consecințe poate să aducă?
admin 0 364
Clorul este un agent de dezinfectare utilizat pe scară largă pentru tratarea apei potabile și a altor surse de apă. Deși clorul are beneficii în prevenirea răspândirii bolilor și a contaminării microb..
11 aug. Benificiile consumului regulat de apă
0 175
Consumul regulat de apă are numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre acestea:1)Hidratarea: Apa este esențială pentru menținerea echilibrului hidric al organismului. Hidratarea adecvată ..
07 aug. Lampile UV pentru sterilizarea apei: Tehnologie eficientă și ecologică
admin2 0 152
În contextul preocupării tot mai mari pentru sănătate și siguranță, asigurarea unei surse de apă curate și potabile devine din ce în ce mai importantă. Aici intervin lămpile UV, un instrument inovator..
29 iul. Efectul apei filtrate asupra sănătății copilului
admin 1 126
Calitatea apei potabile are un impact direct asupra sănătății și dezvoltării copiilor. Mulți părinți apelează lafiltre pentru a îmbunătăți calitatea apei potabile și pentru a-și proteja copilul de pot..
28 iul. De la peroxid la carbon activ: istoria creării filtrelor pentru purificarea apei
0 109
Apa este o parte integrantă a vieții noastre. Este sursa vieții, dar, din păcate, poate fi pătrunsă și de diverșipoluanți. Dar cum asigurăm o calitate sigură și potabilă a apei în casele, școlile și l..
03 iul. Ce să alegi: apă îmbuteliată sau apă filtrată de sub chiuvetă?
admin2 0 289
Ce să alegi: apă îmbuteliată sau apă filtrată de sub chiuvetă?  Apa este cel mai valoros resurs a planetei noastre, deoarece este utilizată absolut peste tot: de la consumul zilnic al oamenilor la uti..
05 nov. Duritatea apei
admin 0 22420
Ce este apa dură?Una dintre cele mai mari și frecvente probleme ale apei este duritatea. Apa dură este apa cu un conținut ridicat de săruri de calciu și magneziu, care se formează sub for..
01 nov. Cum ne afectează sănătatea clorul din apă și la ce consecințe poate să aducă?
admin 0 6763
Clorul este folosit pentru dezinfectarea apei ce ajunge la robinet de la stațiile de distribuție a apei din sistemele publice de alimentare cu apă. Din cauza clorului care se află în apa ..
02 aug. SMART SERVICE CASA APEI
admin 0 19691
Activitatea post-vânzare Beneficiile instalării unui sistem de filtrare al apei sunt multiple, iar în condițiile în care acestea sunt monitorizate în timp și deservite la perioada recoman..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)