Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Solutie gata pentru producerea, casă privată sau apartament Dumneavoastra

Solutie gata pentru producerea, casă privată sau apartament Dumneavoastra

Dacă vă confruntați cu calitatea proastă a apei pentru producerea sau pentru o casă privată, cabană, sau apartament Dumnevoastra și doriți sa aveți a apă corespunzătoare conform normativelor în vigoare cu o productivitate?


Împreuna cu membrii echipei Casa Apei,veți avea posibilitatea sa faceți alegerea corectă!



Pe imaginea prezentată puteți vedea una dintre numeroasele lucrări instalate și puse în funcțiune de specialiștii noștri.


  1. Prima treaptă este instalat filtru mecanic care stopează toate impuritățile mecanice de 90 microni.

  2. A doua treaptă este instalat filtru mecanic cu o filtrare mai fină care stopează toate impuritățile mecanice de 20 microni.

  3. A treia treaptă este un sistem complex de filtrare Clack cu AquaMax. Acest tip de material filtrant este o soluție ideală și optimă pentru apa cu calitatea proastă. Poate fi folosit pentru purificarea apei dintr-o fântână, case la țară și în producție. Cu ajutor materialului filtrant AquaMax eliminam din apa:


- duritatea


- amoniu


- manganul


- fierul


- metalele grele


- oxibilitate


  1. A patra treaptă este stația cu cărbune granulat GAC PLUS, cu ajutorul lui eliminăm hidrogenul sulfurat, culoarea și mirosul neplăcut din apă.

  2. A cincea etapă de filtrare este o sistema cu osmoza inversa care produce 500 de litri de apa osmotică pe ora. Prin aceasta filtrare se elimina toate sărurile,virușii,microbii și alte microelemente aflate în apa.

  3. A șasea etapă de filtrare este cărbune activ care adaugator elimina mirosul neplăcut, purifica apa de și alte substanțe nocive.

  4. A șaptea etapă de filtrare este filtru mecanic cu cartus mecanic de 5 microni care la fel stopam impuritățile fine.

  5. Etapa finală de filtrare este sterilizator cu raze ultraviolet care asigură eliminarea din apă bacteriilor și va distruge toate impuritățile fine.