Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Despre companie

Compania Casa Apei SRL, a fost creata la necesitatea introducerii pe piata din Republica Moldova a unei culturi în filtrarea și tratarea apei.

Datorită atitudinii profesioniste fata de clienți, parteneri și mai ales, datorită echipei de specialisti bine instruiți și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul filtrarii și tratării a apei, în scurt timp am devenit unul din actorii principali din Moldova, în vederea vanzarii, instalării și mentenanței sistemelor de filtrare și tratare a apei.

Feedback-urile care le primim de la clientii nostri reprezinta dovada faptului ca suntem un partener de încredere și una din cea mai bună echipa de specialisti in aceasta activitate.

Obiectivul nostru este de a ne perfecționa și dezvolta în permanentă pentru a satisfice necesitatile clientilor nostri. Pentru realizarea acestuia, muncim cu devotement, acceptăm provocări și aducem rezultat.


Cateva din punctele forte care ne caracterizează sunt:


  • Abordam individual fiecare client:

Pornind de la necesitățile clientului și avand la dispoziție analiza( bulletin de calitate) apei ce urmează sa fie filtrată, oferim clientilor o consultare complexa, argumentată și profesionista în vederea alegerii corecte a sistemului de filtrare; Suntem deschisi pentru negociere și transparent colaborăm cu fiecare din clienții nostril.

Clientul este întotdeauna prioritatea numărul unu.


  • Promovăm cultura apei filtrare:

Încercăm să transmitem mesajul despre importanța calității apei, pentru ca clientul sa formeze din asta un stil de viata ori apa filtrata este premisa pentru buna functionare atat a organismului cat si a tuturor electrocasnicelor și obiectelor sanitare din locuința sa.


  • Deservirea continua – garanția calității înalte a apei:

Imediat după montarea sistemelor de filtrare, odata ce deveniti client Casa Apei, Va garantam continuitatea în deservirea ulterioară – asta pentru ca nu doar la montare aveți parte de o abordare profesionista, dar și pe parcursul exploatării sistemului de filtrare veți beneficia de consultanta necesara și in timp real, indiferent de aspectul/situația ce poate apărea pe parcursul exploatării sistemului de filtrare. Noi vom reveni la client la perioada de schimb cu oferta corespunzătoare.