Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Livrare si plata

Pe lângă serviciile de montare și deservire a sistemelor de filtrare și tratare a apei, compania Casa Apei SRL pune la dispoziția clienților și servicii de livrare a mărfii.


Pentru aceasta este suficient să faceți o comandă online, accesând site-ul www.casaapei.md fie că apelați direct la unul din consultanții din magazin tel. 060266600.


Plasarea comenzii online se face în câțiva pași simpli, la scurt timp, fiind confirmată de către un operator/consultant Casa Apei, cu care ulterior veți stabili modalitatea de achitare, timpul și locul livrării comenzii Dvs. Comenzile care vor fi solicitate în zilele de sărbători sau weekend vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.


LIVRARE CHIȘINĂU ȘI MOLDOVA


Livrarea în raza Municipiului Chișinău este gratuită pentru comenzile ce depășesc suma de 500 lei. Dacă suma comenzii este mai mică de 500 lei, costul livrării va constitui 80 lei. Livrarea se efectuează, între orele 9.00 și 17.00 de luni până vineri.

Livrarea prin Moldova este posibilă, dar este contra plată. Costul suplimentar la comanda va include calculul pentru cheltuielile de transport și anume 8 lei/km . La efectuarea comenzii, clientul este informat despre cost total și termenii de livrare.

Termenii de livrare variază în funcție de disponibilitatea stocului și de regiunea unde se face livrarea. În raza Municipiului Chișinău, termenii de livrare nu depășesc 2 zile lucrătoare, iar prin Moldova, livrarea se va efectua în cel mult 5 zile lucrătoare.


CONDIȚII DE LIVRARE


Obligațiile serviciului de livrare nu presupun și instalarea sau punerea în funcțiune a echipamentului achiziționat. Dacă sunt necesare și serviciile de instalare sau deservire și schimb cartușe, acestea se planifică separat (clientul va anunța operatorul la nr de telefon 068332333). Maistrul care vine la deservire va livra și marfa comandată.

Produsele comandate de pe site-ul companiei sau solicitate prin telefon pot fi ridicate personal de către client, în magazinul Casa Apei, la adresa Mun. Chișinău, strada Petricani 84.

La dorință, clientul poate solicita și serviciile de livrare la domiciliu. Efectuăm livrarea mărfii comandate doar pe teritoriul Republicii Moldova, în astfel de condiții:


  • Produsele vor fi livrate până la blocul sau curtea adresei indicate în comandă;

  • Ridicarea la etaj, montarea sau conectarea produselor livrate, NU intra în obligațiunea curierului;

  • Dacă sunt careva restricții la intrarea în curtea clientului, curierul este în drept să cheme clientul pentru a-i preda comanda la locul cel mai apropiat și accesibil;

  • Circa o oră înainte de a livra comanda, curierul companiei va informa telefonic clientul. În absența clientului la ora stabilită, compania Casa Apei va efectua livrarea repetată contra cost, în decurs de 3-5 zile lucrătoare. Costul livrării repetate pentru Chișinău va fi de 80 lei, iar pentru alte regiuni se va calcula conform tarifului de 8 lei/km într-o singura direcție..


N.B.: La livrare, Clientul trebuie să deschidă produsul comandat și să se asigure că-l primește, în stare perfectă vizual și să nu fie deteriorări exterioare. Prin semnarea talonului de garanție, clientul confirmă că nu are reclamații la produs și la vânzător. Dacă marfa a fost livrată și corespunde tuturor obligațiunilor de garanție, dar, din anumite motive refuză să procure marfa livrată, clientul va trebui să suporte plata pentru cheltuielile de călătorie ale curierului și cheltuielile de transport.

Posibilitatea de a verifica tehnic produsul nu există. Produsele “pe bază de comandă”, se livrează doar în condițiile de plată 100% avans.


INFORMAȚII DESPRE ACHITARE


Modalități de plata a produselor procurate atât din magazin specializat al companiei, cât și online, accesand site-ul:


PLATA ÎN NUMERAR (în magazin sau la livrare)


PLATA CU CARD BANCAR (în magazin sau la livrare)


PLATA PRIN TRANSFER BANCAR (în avans)


În funcție de modalitate de plată aleasă, urmați instrucțiunile sau primiți consultatie de la Departament de Vânzări pe număr de telefon: 060266600.


Plata în numerar in magazin sau la livrare

Pentru a achitat în numerar în magazin sau la livrare, în momentul plasării comenzii online - selectați “ plata în numerar”, sau consultați-vă cu operatorul companie, asta dacă comanda se face prin apel telefonic.

Este posibil sa fie efectuata achitarea și la livrare curierului ce efectuează livrarea comenzii.

Plata în numerar în magazin sau la livrare se efectuează numai în lei MD, obligatoriul cu eliberarea bonului fiscal și certificatului de garanție.


Plata cu card bancar în magazin sau la livrare

Pentru a achitat cu card bancar în magazin sau la livrare, în momentul plasării comenzii online - selectați “ plata cu card bancar la livrare”, sau consultați-vă cu operatorul companie, asta dacă comanda se face prin apel telefonic.

Sunt acceptate cardurile MASTERCARD si VISA (fără perceperea niciun comision suplimentar).

Este posibil sa fie efectuata achitarea și la livrare curierului ce efectuează livrarea comenzii.

Plata cu card bancar în magazin sau la livrare se efectuează numai în lei MD, obligatoriul cu eliberarea bonului fiscal și certificatului de garanție.

Dacă card bancar este asociat unui cont valută străină, tranzactia sa efectuiaza în lei MD, la cursul băncii din numele căruia a fost emis cardul.

Magazinul nu salveaza și nu pastreaza nic o informatie în privinta cardului bancar.Plata prin transfer bancar ( în avans)

Plata prin transfer bancar în avans se efectuează pe baza emiterii facturii fiscale de către compania Casa Apei SRL (care poate fi expediată pe e-mail la confirmarea comenzii), conform unui cont la plata emis de operatorul companiei pentru produse solicitate. Pentru consultatie puteți apela Departament de vânzări a companiei la telefon: 060266600.