Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Cartușe pentru filtre de flux

Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ de cocos presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje: - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei. - Cărbune provenit din co..
279,00 lei
Fără TVA:279,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ  presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje:  - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei. Descriere: Cartuș pe b..
250,00 lei
Fără TVA:250,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ granulat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje:                    -&nbs..
215,00 lei
Fără TVA:215,00 lei
Descriere succintă:Cărbunele activat absoarbe clorul, substanțele organice și îmbunătățește gustul și mirosul apei filtrate. KDF reduce concentrația de fier și metale grele (plumb, mercur, arsenic) și are proprietăți bacteriostatice, cărbunele activ va asigura o filtrare mai eficientă și va inh..
400,00 lei
Fără TVA:400,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ granulat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje:-         - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei.Descriere:Cartuș&nb..
220,00 lei
Fără TVA:220,00 lei
Descriere succintă:Cartuș cu rășină schimbătoare de ioni-reduce mineralele dure (calciu și magneziu),dedurizând astfel apa filtrată.Avantaje:-Elimină fierul si metalele grele.-Reduce mineralele dure- Cărbune provenit din coajă de nucă de cocos (Coconut Shell Carbon).Descriere:Cartuș c..
309,00 lei
Fără TVA:309,00 lei
Descriere succinta:Cartuș cu rășină schimbătoare de ioni-reduce mineralele dure (calciu și magneziu),dedurizând astfel apa filtrată și îndepărtează hidrogenul sulfurat din apă.Avantaje:-Elimină fierul si metalele grele.-Reduce mineralele dure- Cărbune provenit din coajă de nucă d..
370,00 lei
Fără TVA:370,00 lei
Descriere succintă:Cartuș cu rășină schimbătoare de ioni, reduce mineralele dure (calciu și magneziu),dedurizând astfel apa.Avantaje:- Reduce sărurile de duritate.- Servește la îndepărtarea fierului.Descriere:Cartuș cu rășina schimbătoare de ioni (dedurizare) .La contact cu apa,rășina schi..
400,00 lei
Fără TVA:400,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din  polipropilenă bactericid, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice AquaF.Avantaje:- Previne depunerile de impurități în țevi.              - Oferă o durată de viață mai îndelungată a obiectelor san..
110,00 lei
Fără TVA:110,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din  polipropilenă bactericid, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice Atlas Filtri.Avantaje:- Previne depunerile de impurități în țevi.              - Oferă o durată de viață mai îndelungată a obiecte..
110,00 lei
Fără TVA:110,00 lei
Cartuș mecanic bactericid din polipropilenă CPP 10 Sanic 1mcr Atlas Filtri
Cel mai vândut
Descriere succintă:Cartuș din  polipropilenă bactericid, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice Atlas Filtri.Avantaje:- Previne depunerile de impurități în țevi.              - Oferă o durată de viață mai îndelungată a obiecte..
110,00 lei
Fără TVA:110,00 lei
Descriere succintă: Cartuș din  polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice. Avantaje: - Previne depunerile de impurități în țevi.               - Oferă o durată de v..
75,00 lei
Fără TVA:75,00 lei
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)