Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Filtre de flux

Descriere succinctă:Filtru de flux Mineral Expert ECO cu 3 trepte de filtrare pentru purificarea apei din apeduct.Avantaje:-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei. -Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descr..
1.990,00 lei
Fără TVA:1.990,00 lei
Avantaje:-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descriere: Filtru de flux Mineral Expert  STANDART  cu 3 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staț..
3.200,00 lei
Fără TVA:3.200,00 lei
Avantaje:-Mărește nivelul pH-ului în apă.-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu sub chiuvetă.Descriere:  Filtru de flux Mineral Expert pH+ cu 4 trepte de filtrare pentru apă potabil..
3.900,00 lei
Fără TVA:3.900,00 lei
Avantaje:-Grad de filtrare de 0,01 microni.-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu sub chiuvetă.Descriere: Filtru de flux Mineral Expert UF cu 4 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se..
4.200,00 lei
Fără TVA:4.200,00 lei
Filtru de flux GHEIZER Filtru de flux GHEIZER
Cel mai vândut
Avantaje:-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aromă plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descriere:Filtru de flux GHEIZER cu 3 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staționar sub chiuvetă. Filtrul e..
1.380,00 lei
Fără TVA:1.380,00 lei
Avantaje:-Are mineralizator (Mg+)-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie specială.- Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Mulțumita tehnologiei austriece sistemul vă permite să ..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Barier Activ pH+  filtru sub chiuveta Barier Activ pH+  filtru sub chiuveta
Cel mai vândut
Avantaje:-Are mineralizator (Mg+)-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie specială.- Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcut a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descriere:Mulțumita tehnologiei austriece sistemul vă..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Avantaje:-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie special-Filtru cu o singură etapă-Tehnologia de înlocuire rapidă a cartușului „OneTouch”-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Filtru pentru apă BARRIER EXPERT Single este conceput pentru filtrarea apei de la robinet de impurități mecanice, clor activ, organic ..
950,00 lei
Fără TVA:950,00 lei
Descriere:BWT AQA Vita Magnesium este un filtru conceput pentru post-tratarea apei de la robinet cu mineralizare inversă. Instalarea unui filtru vă va permite să creați o sursă de apă minerală acasă îmbogățită cu microelemente necesare unei persoane. Ionii de magneziu au un efect benefic asupra meta..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Scurtă descriere:BWT bestmax este o soluție simplă, practică și universală de optimizare a apei, concepută pentru diverse nevoi din industria HoReCa.Descriere:BWT bestmax este o soluție simplă, practică și universală pentru optimizarea apei, concepută pentru diverse nevoi din industria HoReCa: pentr..
6.100,00 lei
Fără TVA:6.100,00 lei
Avantaje:-Curață și dedurizează apa.-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aromă plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie - Carcasa rezistenta.- Design simplu și fiabil.Descriere: Aquaphor Trio Norma– Filtru cu trei..
1.599,00 lei
Fără TVA:1.599,00 lei
Descriere:Filtru de flux Barier Expert Hard cu 3 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staționar sub chiuvetă.Filtrul elimină din apă impuritățile mecanice, reduce sărurile de duritate și îmbunătățește semnificativ caracteristicileorganoleptice (gust, miros, culoare). Etape de filtra..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)