Menu
Cos

The store is under development, check with the operator

Filtre de flux

Barier Activ pH+  filtru sub chiuveta Barier Activ pH+  filtru sub chiuveta
Cel mai vândut
Avantaje:-Are mineralizator (Mg+)-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie specială.- Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcut a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descriere:Mulțumita tehnologiei austriece sistemul vă..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Avantaje:-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie special-Filtru cu o singură etapă-Tehnologia de înlocuire rapidă a cartușului „OneTouch”-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Filtru pentru apă BARRIER EXPERT Single este conceput pentru filtrarea apei de la robinet de impurități mecanice, clor activ, organic ..
950,00 lei
Fără TVA:950,00 lei
Descriere:BWT AQA Vita Magnesium este un filtru conceput pentru post-tratarea apei de la robinet cu mineralizare inversă. Instalarea unui filtru vă va permite să creați o sursă de apă minerală acasă îmbogățită cu microelemente necesare unei persoane. Ionii de magneziu au un efect benefic asupra meta..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Avantaje:-Curață și dedurizează apa.-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aromă plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie - Carcasa rezistenta.- Design simplu și fiabil.Descriere: Aquaphor Trio Norma– Filtru cu trei..
1.599,00 lei
Fără TVA:1.599,00 lei
Descriere:Filtru de flux Barier Expert Hard cu 3 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staționar sub chiuvetă.Filtrul elimină din apă impuritățile mecanice, reduce sărurile de duritate și îmbunătățește semnificativ caracteristicileorganoleptice (gust, miros, culoare). Etape de filtra..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
FILTRU DE FLUX ECOSOFT ABSOLUTE FILTRU DE FLUX ECOSOFT ABSOLUTE
Cel mai vândut
Avantaje:- Sursă de apă filtrată calitativ.- Viteză înalta de purificare a apei.- Gust delicios a bucatelor.- Aromă plăcută a ceaiului și cafelei.- Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descriere:Filtru de flux Ecosoft Absolute cu 3 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staționar sub chiuv..
1.383,00 lei
Fără TVA:1.383,00 lei
Avantaje:-Grad de filtrare de 0,01 microni.- Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Filtru de flux FP3-K2 AquaF este realizat din componente certificate NSF și WRAS. Include 4 t..
3.200,00 lei
Fără TVA:3.200,00 lei
Avantaje:-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aromă plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descriere:Filtru de flux GHEIZER cu 3 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staționar sub chiuvetă. Filtrul e..
1.380,00 lei
Fără TVA:1.380,00 lei
Avantaje:- Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Filtru de flux FP3-K1 AquaF este realizat din componente certificate NSF și WRAS. Include 3 trepte de purificare a apei și se i..
2.600,00 lei
Fără TVA:2.600,00 lei
Avantaje:- Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aromă plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Filtru de flux FP3-K2 AquaF este realizat din componente certificate NSF și WRAS. Include 3 trepte de purificare a apei și se i..
2.600,00 lei
Fără TVA:2.600,00 lei
Descriere succinctă:Filtru de flux Mineral Expert ECO cu 3 trepte de filtrare pentru purificarea apei din apeduct.Avantaje:-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei. -Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descr..
1.990,00 lei
Fără TVA:1.990,00 lei
FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+ FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
Cel mai vândut
Avantaje:-Mărește nivelul pH-ului în apă.-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu sub chiuvetă.Descriere:  Filtru de flux Mineral Expert pH+ cu 4 trepte de filtrare pentru apă potabil..
3.900,00 lei
Fără TVA:3.900,00 lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)