Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Filtre cu osmoză inversă

Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Compact cu 6 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gus..
7.400,00 lei
Fără TVA:7.400,00 lei
Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Standart Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Standart
Cel mai vândut
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert STANDART cu 5trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct. Avantaje:-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.- Aparatele de uz c..
5.800,00 lei
Fără TVA:5.800,00 lei
Descriere:Filtrul cu osmoză inversă NEXT 50 fără rezervor de acumulare care este destinat pentru tratarea apei potabile, capabil să modifice proprietățile organoleptice și chimice ale acesteia, reducând conținutul salin, garantând în același timp siguranța microbiologică. Utilizarea și înt..
19.500,00 lei
Fără TVA:19.500,00 lei
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Master cu 6 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust..
6.500,00 lei
Fără TVA:6.500,00 lei
Filtru cu osmoza inversa Mineral Expert pH+ Filtru cu osmoza inversa Mineral Expert pH+
Cel mai vândut
Descriere succinta:Filtrul cu osmoză inversă Mineral Expert pH+ cu 7 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Mărește nivelul pH-ului în apă.-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza îna..
8.300,00 lei
Fără TVA:8.300,00 lei
Filtru cu osmoza inversa Mineral Expert ULTRA Filtru cu osmoza inversa Mineral Expert ULTRA
Cel mai vândut
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Ultra include 8 trepte de filtrare și este destinat pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:- Apă purificată la nivel molecular.- Lampă UV pentru tratarea apei.- Mărește nivelul pH-ului în apă.- Sursa de apă filtrată calitativ.-Vit..
9.999,00 lei
Fără TVA:9.999,00 lei
Descriere succinta:Filtrul cu osmoză inversă Mineral Expert Premium RO-400G  pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Sistem compact fără rezervor-Are un sistem vizual de informare a duratei de utilizare a filtrelor.-..
16.500,00 lei
Fără TVA:16.500,00 lei
Descriere succintă:Filtrul de osmoză inversă Gheizer 5 constă din cinci etape de purificare a apei. Destinat pentru curățarea apei reci de la robinet.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust plăcut și delicios a bucatelor...
4.615,00 lei
Fără TVA:4.615,00 lei
Descriere succintă:Filtrul de osmoză inversă Gheizer 6 este format din șase etape de purificare a apei. Destinat pentru purificarea apei reci de la robinet.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de..
5.115,00 lei
Fără TVA:5.115,00 lei
Descriere succinta:Filtrul de osmoză inversă barier WATER OSMO 100 este alcătuit din cinci etape de purificare a apei.Proiectat pentru a curăța apa de la robinet rece.Avantaje: - eficient chiar și cu presiune scăzută de intrare.- Sursă de apă purificată de calitate.- Filtrarea la nivel molecular.- F..
5.000,00 lei
Fără TVA:5.000,00 lei
Filtru cu osmoză inversă Osmos Oasis DP Trio BW 50 - STD Sanic
New Cel mai vândut
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Oasis DP Trio BW 50 - STD cu 6 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:- Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.- Apă purificată la nivel molecular.- Sursă de apă filtrată calitativ.- Viteză înaltă de purificare a ap..
8.500,00 lei
Fără TVA:8.500,00 lei
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă ATLAS Osmos Oasis DP Trio BW 50 -UV șapte din cele șapte etape de apă și destinate curățării. Avantaje:     -Apă purificată la nivel molecular.-Lampă UV pentru dezinfectarea apei.-Suntem angajați în minerale.-Sursa de apă purificată de ..
9.300,00 lei
Fără TVA:9.300,00 lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)