Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Filtre cu osmoză inversă

Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Compact cu 6 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gus..
7.400,00 lei
Fără TVA:7.400,00 lei
Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Standart Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Standart
Cel mai vândut
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert STANDART cu 5trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct. Avantaje:-Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.- Aparatele de uz c..
5.800,00 lei
Fără TVA:5.800,00 lei
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Master cu 6 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust..
6.500,00 lei
Fără TVA:6.500,00 lei
Filtru cu osmoza inversa Mineral Expert pH+ Filtru cu osmoza inversa Mineral Expert pH+
Cel mai vândut
Descriere succinta:Filtrul cu osmoză inversă Mineral Expert pH+ cu 7 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Mărește nivelul pH-ului în apă.-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza îna..
8.300,00 lei
Fără TVA:8.300,00 lei
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Ultra include 8 trepte de filtrare și este destinat pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:- Apă purificată la nivel molecular.- Lampă UV pentru tratarea apei.- Mărește nivelul pH-ului în apă.- Sursa de apă filtrată calitativ.-Vit..
9.999,00 lei
Fără TVA:9.999,00 lei
Descriere succinta:Filtrul cu osmoză inversă Mineral Expert Premium RO-400G  pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Sistem compact fără rezervor-Are un sistem vizual de informare a duratei de utilizare a filtrelor.-..
18.500,00 lei
Fără TVA:18.500,00 lei
Descriere succintă:Filtrul de osmoză inversă Gheizer 5 constă din cinci etape de purificare a apei. Destinat pentru curățarea apei reci de la robinet.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust plăcut și delicios a bucatelor...
4.615,00 lei
Fără TVA:4.615,00 lei
Descriere succintă:Filtrul de osmoză inversă Gheizer 6 este format din șase etape de purificare a apei. Destinat pentru purificarea apei reci de la robinet.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de..
5.115,00 lei
Fără TVA:5.115,00 lei
Descriere succinta:Filtrul de osmoză inversă barier WATER OSMO 100 este alcătuit din cinci etape de purificare a apei.Proiectat pentru a curăța apa de la robinet rece.Avantaje: - eficient chiar și cu presiune scăzută de intrare.- Sursă de apă purificată de calitate.- Filtrarea la nivel molecular.- F..
5.000,00 lei
Fără TVA:5.000,00 lei
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă Oasis DP Trio BW 50 - STD cu 6 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:- Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.- Apă purificată la nivel molecular.- Sursă de apă filtrată calitativ.- Viteză înaltă de purificare a ap..
6.900,00 lei
Fără TVA:6.900,00 lei
Descriere succintă:Filtru cu osmoză inversă ATLAS Osmos Oasis DP Trio BW 50 -UV șapte din cele șapte etape de apă și destinate curățării. Avantaje:     -Apă purificată la nivel molecular.-Lampă UV pentru dezinfectarea apei.-Suntem angajați în minerale.-Sursa de apă purificată de ..
9.300,00 lei
Fără TVA:9.300,00 lei
Descriere succintă:BWT THERO 90 — o soluție revoluționară pentru o purificare extrem de eficientă folosind tehnologia osmozei inverse.Avantaje:- Instalare compactă.- Apa perfect limpede cu gust placut.- În orice moment este apă.- Vă va dura mai mult de un an.Descriere: Filtrul are o perfor..
23.500,00 lei
Fără TVA:23.500,00 lei
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)