Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Filtre cartuș (carcasa ВВ10)

Descriere succintă:Cartuș din fir înfășurat de polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice în uz casnic Avantaje:-Previne depunerile de impurități în țevi.               -Oferă o durată de viață mai îndelungată a obiectelor sanitar..
410,00 lei
Fără TVA:410,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ catalic CENTAUR de calitate înaltă destinat pentru filtrarea apei reci.Avantaje: -Îndepărtarea urmelor de hidrogen sulfurat (H2S) .- Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei.- Eliminarea urmelor de clor.Descriere:Car..
1.090,00 lei
Fără TVA:1.090,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ catalic CENTAUR de calitate înaltă și componentul filtrant KDF-85 destinat pentru filtrarea apei reci.Avantaje: -Îndepărtarea urmelor de hidrogen sulfurat (H2S) .- Elimină fierul dizolvat, pesticide și subproduși proveniți din pestici..
1.200,00 lei
Fără TVA:1.200,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ  presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje:  - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei. Descriere: Cartuș pe b..
530,00 lei
Fără TVA:530,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ de cocos presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei și îndepărtează hidrogenul sulfurat din apă.Avantaje:-Datorită componentului filtrant KDF 55 îndepărtăm hidrogenul su..
255,00 lei
Fără TVA:255,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ de cocos presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje: - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei. - Cărbune provenit din co..
650,00 lei
Fără TVA:650,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ de cocos granulat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje: - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei. - Cărbune provenit din ..
600,00 lei
Fără TVA:600,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ granulat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje:                    -&nbs..
580,00 lei
Fără TVA:580,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ granulat Centaur, pentru filtrarea apei reci, elimină hidrogenul sulfurat clorul activ, substanţele organice, pesticidele, ierbicidele, gustul şi mirosul urît al apei. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale..
770,00 lei
Fără TVA:770,00 lei
Descriere succintă :Cartuș cu rășină schimbătoare de ioni, reduce mineralele dure (calciu și magneziu),dedurizând astfel apa.Avantaje:- Reduce sărurile de duritate.Descriere:Cartuș cu rășina schimbătoare de ioni (dedurizare) .La contact cu apa,rășina schimbătoare de ioni,înlocuiește ionii de ca..
570,00 lei
Fără TVA:570,00 lei
Descriere succintă:Cartuș cu rășină schimbătoare de ioni-reduce mineralele dure (calciu și magneziu),dedurizând astfel apa filtrată.Avantaje:-Elimină fierul si metalele grele.-Reduce mineralele dure.Descriere:Cartuș cu rășina schimbătoare de ioni (dedurizare) și cărbune activ,provenit din coajă..
930,00 lei
Fără TVA:930,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din  polipropilenă bactericid, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice Atlas Filtri.Avantaje:- Previne depunerile de impurități în țevi.              - Oferă o durată de viață mai îndelungată a obiecte..
300,00 lei
Fără TVA:300,00 lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)