Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Cartușe pentru Dozatoare de apa/ Coolere/ Purifaere

Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ  presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje:  - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei. Descriere: Cartuș pe b..
350,00 lei
Fără TVA:350,00 lei
Descriere succintă:Cartuș pe bază de cărbune activ granulat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei.Avantaje:           - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei.Descriere:Car..
360,00 lei
Fără TVA:360,00 lei
Descriere succintă: Cartuș din  polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice. Avantaje: - Previne depunerile de impurități.              - Oferă o durată de viață mai îndelungată pentru Dozatoare de apă..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Descriere:SUPORT DE PAHARE PENTRU COOLER- suportul pentru pahare este confecționat din plastic rezistent de înaltă calitate. Atașat la cooler sau purificatorul, Mecanismul de distribuție din partea inferioară a suportului de cupă separă paharele unul de altul, dând unul câte unul.Suportul ..
300,00 lei
Fără TVA:300,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)