Menu
Cos

The store is under development, check with the operator

MINERAL EXPERT

Descriere succinta: Cartuș pe bază de cărbune activ de cocos presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei. Avantaje:    - Îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale apei.  - Cărbune provenit din co..
155,00 lei
Fără TVA:155,00 lei
Descriere succintă: Cartuș pe bază de cărbune activ de cocos presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei. Avantaje:  -Datorită ionilor de argint,acest cartuș este bacteriostatic și oferă o sterilizare constant..
295,00 lei
Fără TVA:295,00 lei
Descriere succintă: Cartuș pe bază de cărbune activ de cocos presat, pentru filtrarea apei reci. Îmbunătățește considerabil caracteristicile organoleptice ale apei și îndepărtează hidrogenul sulfurat din apă. Avantaje:-Datorită componentului filtrant KDF 55 îndepărtăm hidrogenul su..
315,00 lei
Fără TVA:315,00 lei
Descriere succinta: Cartuș cu rășină schimbătoare de ioni-reduce mineralele dure (calciu și magneziu),dedurizând astfel apa filtrată. Avantaje:-Elimină fierul si metalele grele.-Reduce mineralele dure- Cărbune provenit din coajă de nucă de cocos (Coconut Shell Carbon).Descriere: ..
260,00 lei
Fără TVA:260,00 lei
Descriere succintă: Cartuș din fir înfășurat de polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice în uz casnic . Avantaje:  -Previne depunerile de impurități în țevi.               - Oferă o durată de viață mai în..
380,00 lei
Fără TVA:380,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din fir înfășurat de polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice în uz casnic .Avantaje: -Previne depunerile de impurități în țevi.              - Oferă o durată de viață mai îndelungat..
380,00 lei
Fără TVA:380,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din fir înfășurat de polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice în uz casnic Avantaje: - Previne depunerile de impurități în țevi.               - Oferă o durată de viață mai îndelungată a obiectelor..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din fir înfășurat de polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice în uz casnic Avantaje: -Previne depunerile de impurități în țevi.                -Oferă o durată de viață mai îndelungată a obiect..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din fir înfășurat de polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice în uz casnic Avantaje:  - Previne depunerile de impurități în țevi.                 - Oferă o durată de viață mai îndelungată a ob..
250,00 lei
Fără TVA:250,00 lei
Descriere succintă:Cartuș din fir înfășurat de polipropilenă, pentru curățarea mecanică a apei potabile și tehnice în uz casnic Avantaje:  - Previne depunerile de impurități în țevi.                 - Oferă o durată de viață mai îndelungată a ob..
250,00 lei
Fără TVA:250,00 lei
Descriere succinta:Filtru cu osmoză inversă Mineral Expert Master cu 6 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza înalta de purificare a apei.-Gust..
6.500,00 lei
Fără TVA:6.500,00 lei
Descriere succinta:Filtrul cu osmoză inversă Mineral Expert pH+ cu 7 trepte de filtrare, pentru purificarea apei reci din apeduct.Avantaje:-Apă purificată la nivel molecular.-Mărește nivelul pH-ului în apă.-Apă îmbogățită cu minerale benefice organismului.-Sursa de apă filtrată calitativ.-Viteza îna..
8.300,00 lei
Fără TVA:8.300,00 lei
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)