Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

BARRIER

DescriereSistemele de purificare a apei la domiciliu necesită înlocuirea periodică a cartușelor. Pentru a determina corect timpul de înlocuire a elementelor de filtrare, se folosește un indicator de resurse. Informațiile despre starea cartușelor sunt afișate pe afișajul cu cristale lichide. Pentru f..
1.200,00 lei
Fără TVA:1.200,00 lei
Descriere succintă:Pompa este folosită pentru filtrele cu osmoză inversă . Vă recomandăm conectarea pompei dacă presiunea de alimentarea cu apă este scăzută (mai mică de 3 bar) sau instabilă. În acest caz, filtrul va funcționa eficient și apa de calitate perfectă va fi întotdeauna în bucătăria ..
3.105,00 lei
Fără TVA:3.105,00 lei
Avantaje:-Are mineralizator (Mg+)-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie specială.- Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înaltă de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Mulțumita tehnologiei austriece sistemul vă permite să ..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Barier Activ pH+  filtru sub chiuveta Barier Activ pH+  filtru sub chiuveta
Cel mai vândut
Avantaje:-Are mineralizator (Mg+)-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie specială.- Sursă de apă filtrată calitativ.-Viteză înalta de purificare a apei.-Gust delicios a bucatelor.-Aroma plăcut a ceaiului și cafelei.-Ocupă puțin spațiu în bucatarie.Descriere:Mulțumita tehnologiei austriece sistemul vă..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Avantaje:-Schimb ușor al cartușelor, fară cheie special-Filtru cu o singură etapă-Tehnologia de înlocuire rapidă a cartușului „OneTouch”-Ocupă puțin spațiu.Descriere:Filtru pentru apă BARRIER EXPERT Single este conceput pentru filtrarea apei de la robinet de impurități mecanice, clor activ, organic ..
950,00 lei
Fără TVA:950,00 lei
Descriere succinta:Filtrul de osmoză inversă barier WATER OSMO 100 este alcătuit din cinci etape de purificare a apei.Proiectat pentru a curăța apa de la robinet rece.Avantaje: - eficient chiar și cu presiune scăzută de intrare.- Sursă de apă purificată de calitate.- Filtrarea la nivel molecular.- F..
5.000,00 lei
Fără TVA:5.000,00 lei
Descriere:Filtru de flux Barier Expert Hard cu 3 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staționar sub chiuvetă.Filtrul elimină din apă impuritățile mecanice, reduce sărurile de duritate și îmbunătățește semnificativ caracteristicileorganoleptice (gust, miros, culoare). Etape de filtra..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.500,00 lei
Descriere succinta:Filtrul cu osmoză inversă BARIER OSMO 100 M constă din cinci etape de purificare a apei, proiectat pentru a purifica apa rece de la robinet.Avantaje:-Sursa de apă purificată de înaltă calitate.-Filtrare la nivel molecular.-Viteza mare de filtrare.11-Gust delicios a bucatelor.-Ceai..
5.500,00 lei
Fără TVA:5.500,00 lei
Descriere succintă:Filtrul cu osmoză inversă BARIER WATER FORT OSMO constă din cinci etape de purificare a apei. Proiectat pentru purificarea apei reci de la robinet.Avantaje: -Schimb ușor al cartușelor, fară cheie specială. -Apă purificată la nivel molecular.-Sursa de apă filtrată calitativ.-V..
5.600,00 lei
Fără TVA:5.600,00 lei
Descriere succinta:Filtrul de osmoză inversă Barier OSMO 100 Boost este alcătuit din cinci etape de purificare a apei și o pompă pentru ridicarea presiunii. Proiectat pentru a curăța apa de la robinet rece.Avantaje: - Eficient chiar și cu presiune scăzută de intrare.- Sursă de apă purificată de..
6.200,00 lei
Fără TVA:6.200,00 lei
Descriere succintă:Mineralizator pentru filtru sub chiuvetă cu osmoza inversa - BARRIER PROFI OSMO M.  Mineralizatorul satureaza apa cu microelemente: Ca+, Mg+, F+Avantaje:-apă gustoasă-ușor de instalat-potrivit pentru filtre..
530,00 lei
Fără TVA:530,00 lei
Descriere succintă:Filtru pe bază de carbune pentru curățirea finală a apei.Absoarbe gazele dizolvate în apă. Îmbunătățește semnificativ caracteristicele organoleptice ale apei.Avantaje:-apă gustoasă - datorită cărbunelui din coajă de nucă de cocos;-ușor de instalatCaracteristici:1.Brand: BARRI..
380,00 lei
Fără TVA:380,00 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)