Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+

FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
FILTRU DE FLUX MINERAL EXPERT pH+
3.900,00 lei
Fără TVA: 3.900,00 lei
  • Stock: In Stock
  • Codul produsului: 004479237

Avantaje:

-Mărește nivelul pH-ului în apă.
-Sursă de apă filtrată calitativ.
-Viteza înalta de purificare a apei.
-Gust delicios a bucatelor.
-Aroma plăcută a ceaiului și cafelei.
-Ocupă puțin spațiu sub chiuvetă.


Descriere:  


Filtru de flux Mineral Expert pH+ cu 4 trepte de filtrare pentru apă potabilă, se instalează staționar sub chiuvetă. Filtrul elimină din apă impuritățile mecanice, reduce sărurile de duritate și îmbunătățește semnificativ caracteristicile organoleptice (gust, miros, culoare) ale apei. Este dotat suplimentar cu un mineralizator care mărește pH-ul în apă până la 8,2. Datorită acestuia obțineți o apă alcalină, ce are proprietăți imunostimulante, antioxidante și bactericide.

Etape de filtrare:

1.Cartuș din polipropilenă cu efect bactericid ME-PP-10-BAC. Înlătură din apă particulele insolubile:rugina, nisip, nămol, argilă și altă murdărie mecanică. Datorită efectului bactericid nu se formează mucozitate pe suprafața cartușului. Finețea de filtrare 5 microni.
2. Cartuș dedurizare ME-GAC-10-SOFT. Cartuș cu rășină schimbătoare de ioni (dedurizare) și cărbune activ, provenit din coajă de nucă de cocos (Coconut Shell Carbon), destinat pentru filtrarea apei reci. Rășina schimbătoare de ioni - reduce mineralele dure (calciu și magneziu), dedurizând astfel apa filtrată.
Proprietățile celei din urmă se bazează pe fenomenul schimbului de ioni. La contact cu apa, rășina schimbătoare de ioni, înlocuiește ionii de calciu (Ca+) și magneziu (Mg2+) cu ionii de sodiu (Na+). Ca urmare a procesului de înlocuire, sărurile insolubile de calciu și magneziu devin săruri solubile de sodiu,care nu se depun sub formă de calcar, astfel apa devine moale. Cu ajutorul cartușului sunt îndepărtate
foarte eficient urmele de clor din apă, dar și alte elemente chimice infiltrate, ameliorând gustul și mirosul acesteia.
3. Cartuș din cărbune activ cu adaos de argint ME-CTO-10-SILVER. Cartuș pe bază de cărbune activ, provenit din coajă de nucă de cocos (Coconut Shell Carbon) îmbunătățit cu ioni de argint (tehnologia NANO SILVER), destinat pentru filtrarea apei reci. Cu ajutorul cartușului sunt îndepărtate foarte eficient urmele de clor din apă, dar și alte elemente chimice infiltrate precum: nitriți, nitrați, pesticide și sub-
produșii proveniți din pesticide, hidrocarburi clorurate și compuși organici volatili, compuși farmaceutici,ameliorând gustul și mirosul acesteia.
4. ME-mineralizer pH+ conține o umplutură ceramică obținută în mod special din minerale naturale. Cu ajutorul mineralizatorului obțineți o apă alcalină încărcată negativ utilizând un set de minerale cum ar fi turmalina, magnetitul, hematitul, zeolitul, calciul, elvanul. Are proprietăți imunostimulante, antioxidante și bactericide.

Pentru a menține calitatea apei potabile, este recomandat schimbul cartușelor la fiecare 6 luni, indiferent de cantitatea apei filtrate.

Caracteristici:
 
1. Producător: Mineral Expert
2. Tip de filtrare: de flux
3. Carcasă: netransparentă
4. Numărul trepte de filtrare: 4
5.Mineralizare: da
6.Alcalinizare: da
7. Productivitatea filtrului: 2 l/min
8. Domeniul de aplicare: uz casnic
9. Plasarea: sub chiuvetă
10. Presiunea de lucru: 2-6 bari
11. Temperatura apei: +4 -  +40°C
12. Dimensiunile filtrului: .400x410x150 mm
13. Greutate: 4,5 kg
14. Conexiune: 1/2”
15. Model robinet:  Robinet dublu Modern (GF 07)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie