Clorul este folosit pentru dezinfectarea apei ce ajunge la robinet de la stațiile de distribuție a apei din sistemele publice de alimentare cu apă.


Din cauza clorului care se află în apa centralizată, ea fiind considerată cea mai ieftină metodă pentru dezinfectarea apei, poate duce la afectarea pielii a corpului uman.


Deseori v-ați întâlnit cu problema ca pielea va este uscată? e din cauza concentrație ridicat de clor in apă.


Specialistii care se lupta cu eliminarea clorului și doresc ca toate edificiile să aibă o apa calitativă, vin cu următoarele soluții. Concentratia de clor poate duce considerabil la o infecție în corpul uman sau diferite boli.


Compania Casa Apei optează pentru un echipament cu cele mai eficiente metode de eliminare a clorului și compuselor organice din apa.O soluție pentru a înlătura mirosul de clor este filtru cu cărbune activ, cu ajutorul lui se elimină mirosul de clor, gustul și culoarea din apă.


Având astfel de filtru dumneavoastră vă asigurați calitatea apei și eliminarea completă a clorului din apă.Sistemele de filtrare a apei vă vor proteja complet de efectele nocive ale clorului. În plus, în sistemele autonome de alimentare cu apă este posibilă dezinfectarea apei fără clorinare, folosind lămpi ultraviolete eficiente.