Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Probleme ale apei RSS Feed

03 iul. Ce să alegi: apă îmbuteliată sau apă filtrată de sub chiuvetă?
admin2 0 380
Ce să alegi: apă îmbuteliată sau apă filtrată de sub chiuvetă?  Apa este cel mai valoros resurs a planetei noastre, deoarece este utilizată absolut peste tot: de la consumul zilnic al oamenilor la uti..
05 nov. Duritatea apei
admin 0 22577
Ce este apa dură?Una dintre cele mai mari și frecvente probleme ale apei este duritatea. Apa dură este apa cu un conținut ridicat de săruri de calciu și magneziu, care se formează sub for..
01 nov. Cum ne afectează sănătatea clorul din apă și la ce consecințe poate să aducă?
admin 0 6885
Clorul este folosit pentru dezinfectarea apei ce ajunge la robinet de la stațiile de distribuție a apei din sistemele publice de alimentare cu apă. Din cauza clorului care se află în apa ..
02 aug. SMART SERVICE CASA APEI
admin 0 19763
Activitatea post-vânzare Beneficiile instalării unui sistem de filtrare al apei sunt multiple, iar în condițiile în care acestea sunt monitorizate în timp și deservite la perioada recoman..
26 iul. VIRUȘI ȘI MICROBI ÎN APĂ
admin 0 6570
În sursa de apă pe care o folosim nu trebuie să existe bacterii și viruși, dar frecvent se întâlnește astfel de problemă și trebuie să ne protejăm. Dacă sursa de alimentare cu apă este d..
15 sept. NITRAȚI ÎN APĂ
admin 0 18089
Nitrații din apă sunt foarte periculoși deoarece, se schimbă în nitriți, fie prin prelucrare termică, fie în organism, iar nitriții afectează hemoglobina și metabolismul. Apariția nitraț..
15 sept. HIDROGEN SULFURAT IN APA
admin 1 18976
În R. Moldova 50% din ape subterane au conţinut majorat de hidrogen sulfurat, fluor, mangan, amoniac, fier, etc., acesta fiind cauza ce nu permite consumarea ei fără o tratare prealabilă..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)