Menu
Cos

Magazinul este în dezvoltare, verificați cu operatorul

Probleme ale apei RSS Feed

05 nov. Duritatea apei
admin 0 22097
Ce este apa dură?Una dintre cele mai mari și frecvente probleme ale apei este duritatea. Apa dură este apa cu un conținut ridicat de săruri de calciu și magneziu, care se formează sub for..
15 sept. NITRAȚI ÎN APĂ
admin 0 16862
Nitrații din apă sunt foarte periculoși deoarece, se schimbă în nitriți, fie prin prelucrare termică, fie în organism, iar nitriții afectează hemoglobina și metabolismul. Apariția nitraț..
15 sept. HIDROGEN SULFURAT IN APA
admin 0 15464
În R. Moldova 50% din ape subterane au conţinut majorat de hidrogen sulfurat, fluor, mangan, amoniac, fier, etc., acesta fiind cauza ce nu permite consumarea ei fără o tratare prealabilă..
26 iul. VIRUȘI ȘI MICROBI ÎN APĂ
admin 0 6098
În sursa de apă pe care o folosim nu trebuie să existe bacterii și viruși, dar frecvent se întâlnește astfel de problemă și trebuie să ne protejăm. Dacă sursa de alimentare cu apă este d..
01 nov. Cum ne afectează sănătatea clorul din apă și la ce consecințe poate să aducă?
admin 0 6569
Clorul este folosit pentru dezinfectarea apei ce ajunge la robinet de la stațiile de distribuție a apei din sistemele publice de alimentare cu apă. Din cauza clorului care se află în apa ..
02 aug. SMART SERVICE CASA APEI
admin 0 19589
Activitatea post-vânzare Beneficiile instalării unui sistem de filtrare al apei sunt multiple, iar în condițiile în care acestea sunt monitorizate în timp și deservite la perioada recoman..
03 iul. Ce să alegi: apă îmbuteliată sau apă filtrată de sub chiuvetă?
admin2 0 148
Ce să alegi: apă îmbuteliată sau apă filtrată de sub chiuvetă?  Apa este cel mai valoros resurs a planetei noastre, deoarece este utilizată absolut peste tot: de la consumul zilnic al oamenilor la uti..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)